Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • VanMoof lanceert de Electrified S e-bike VanMoof lanceert de Electrified S e-bike
 • Test; Philips AmbiGlow Plus Base monitor Test; Philips AmbiGlow Plus Base monitor
 • Personaliseer je muur met Dock Four Stylepads Personaliseer je muur met Dock Four Stylepads
 • IKEA Kerst 2015 IKEA Kerst 2015
 • Bruynzeel opent Bruynzeel Home Center in Nieuwegein Bruynzeel opent Bruynzeel Home Center in Nieuwegein
 • Op zoek naar een nieuwe douchecabine? Op zoek naar een nieuwe douchecabine?

Pinterest

 • cool Vaderdag cadeau
 • cool Vaderdag cadeau
 • cool Vaderdag cadeau
 • awesome Vaderdag cad
 • nice Vaderdag cadeau
 • cool Vaderdag cadeau

Meest bekeken

 • Zomerse Villa Massa Limoncello cocktails Zomerse Villa Massa Limoncello cocktails
 • Trekpleister make-up en huidverzorgingsactie 1 + 1 gratis Trekpleister make-up en huidverzorgingsactie 1 + 1 gratis
 • Barbie Dreamtopia Barbie Dreamtopia
 • Pijnloos ontharen bij de DermaClinic Pijnloos ontharen bij de DermaClinic
 • Gentle Man, voor mannen met ballen Gentle Man, voor mannen met ballen
 • gb Pockit, de kleinste buggy ter wereld gb Pockit, de kleinste buggy ter wereld
wonen

Design in een varkensstal

Wat is het heerlijk om een beetje bij te komen van de besognes van alledag in een andere omgeving. Afgelopen weekend togen wij met ons gezin en een stel vrienden richting het oosten, naar het groene en rustgevende Twente. Even onthaasten en weg van de drukte van de Randstad.

In het plaatsje Ambt Delden hadden we via Drostes een boerderijlodge gehuurd. Boerderijen met grote stukken land voeren de boventoon in dit gebied. Het erf van ons weekendverblijf op rijdend lijkt dit een boerderij zoals alle anderen. Een konijnenhok, kippen,  koeien en nog meer dieren. Een grote schuur met hooi en skelters. En een varkensstal……

Hier zouden we dus in gaan slapen! Boerin Anke leidt ons rond en bij het openen van onze lodge word ik helemaal blij! Een open, licht en design ingerichte lodge. Ik loop langs het moderne kookeiland. Voorzien van alleen maar Iitala pannen, servies en bestek. De Nespresso-cupjes hangen kleurrijk in een mooie houder aan de wand te wachten om gebruikt te worden.

Achter een hoge glazen deur, bevindt zich de regendouche met wastafel. De kinderen slapen in de stapelbedstee. Het in de bedstee gebruikte behang is te leuk. En dan de vliering. Hier is het ouderslaapvertrek gesitueerd. Bij het bed staat een vrijstaand bad met bubbels! Met alle aanwezige Rituals producten kunnen we heerlijk relaxen zodra de kids in de bedstee onder zeil gaan.  

En ja, thuis past hij helaas niet in mijn slaapkamer (de kamer is niet hoog genoeg), maar hier kan ik toch genieten van mijn favoriet, de IKEA PS Maskros lamp. 

In het woongedeelte hangt een flatscreen, staat een vrijstaand houthaardje en moderne meubels. De zwartgekleurde buitenshutters verduisteren de lodge voor de nacht. Jammer genoeg moeten we na twee nachtjes weer naar de Randstad. We hadden hier zeker langer Twents willen ‘onthoasten’ en genieten van de lodge.

Cécile van de Ven, InterieurTipgever Utrecht Zuid