Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • Zomerse Villa Massa Limoncello cocktails Zomerse Villa Massa Limoncello cocktails
 • McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam McGregor lanceert nieuw concept in Amsterdam
 • Test; Xsensible Stretchwalker schoenen Test; Xsensible Stretchwalker schoenen
 • Vodafone Flower to You Vodafone Flower to You
 • Shoppen.blogo.nl wenst je een ‘Shopaholic’ 2015 toe! Shoppen.blogo.nl wenst je een ‘Shopaholic’ 2015 toe!
 • JOZEMIEK verwerkt New York in haar sieraden JOZEMIEK verwerkt New York in haar sieraden

Pinterest

 • awesome Estée Lauder
 • cool Estée Lauder Br
 • awesome Estée Lauder
 • cool Estée Lauder Br
 • cool Estée Lauder Br
 • nice Estée Lauder Br

Meest bekeken

 • Zomerse Villa Massa Limoncello cocktails Zomerse Villa Massa Limoncello cocktails
 • Lidl lanceert haar eigen sportkledinglijn; Crivit Lidl lanceert haar eigen sportkledinglijn; Crivit
 • RAINS introduceert SWAYS, regenkleding voor de kleintjes RAINS introduceert SWAYS, regenkleding voor de kleintjes
 • Vakantieveilingen veilt Johnny de Mol Vakantieveilingen veilt Johnny de Mol
 • Moederdag tip; Remington Reveal Facial Cleansing Brush Test Moederdag tip; Remington Reveal Facial Cleansing Brush Test
 • Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk Combineer je Bandajanas slippers met de nieuwe Wrapajanas pareojurk
shoppen

Warenhuizen in New York

Vandaag ga ik een aantal van de warenhuizen in New York onveilig maken en dat zijn er nogal wat. Hieronder zie je een overzicht van de 5 bekendste (en mijn persoonlijke favorieten), maar er zijn er nog meer.

Waarschijnlijk is het bekendste warenhuis in New York toch wel Macy’s, maar of dit nu gelijk ook het mooiste warenhuis, daar zijn de meningen over verdeeld. Ik ben hier bijna altijd de weg kwijt enik vind ook de indeling van de afdelingen absoluut niet zo heel erg logisch. Maar dat ligt misschien aan mij. Maar wat wel handig om te weten is, is het feit dat je met je paspoort een pasje kunt ophalen (bij het Service Centre) en dan krijg je op (bijna) alle artikelen bij Macy’s 11% korting.

Het warenhuis van de Big/Medium/Small Brown Bag is Bloomingdales. Er zijn 2 vestigingen, de grote winkel op Lexington Avenue & 59th Street en de (veel) kleinere winkel in Soho (504 Broadway). Deze vind ik zelf veel gezelliger en knusser maar voor het betere shopwerk moet je toch wel naar het grote filiaal. Ook bij Bloomingdales kan je terecht voor zo’n fijn kortingskaartje.

En dan heb je, van de grote 3, nog Saks 5th Avenue. Dit warenhuis is geweldig om naar toe te gaan want je kunt hier rustig en zonder lastig gevallen te worden lekker kunt ronddwalen. En als je je op de cosmeticaafdeling begeeft, ruik je (bij de uitgang) naar allerlei verschillende parfums en heb je hele zachte handen van alle crèmes die op je handen gesmeerd worden om te testen.

Wat ikzelf een pareltje vind, is het warenhuis van Henri Bendel. Dit kleine, luxe warenhuis is een beetje Maison de Bonneterie maar dan veel chiquer. Mocht je de prijzen aan de hoge kant vinden dan kan je wel heerlijk genieten van een kop koffie of een high-tea en tegelijkertijd alle rijke erfgenames bekijken die komen shoppen bij Bendel.

En natuurlijk wil ik ook Bergdorf Goodman niet vergeten, wat ook een topper voor de echte shopaholic is. (Helaas liggen de prijzen wel boven mijn budget, maar misschien kan ik nog iets leuks in de sale scoren.) En je moet hier zeker langs op de cosmetica afdeling en het restaurant op de 7e verdieping (fantastisch uitzicht over Central Park) niet vergeten.