Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

 • Test; Case Logic SureFit covers Test; Case Logic SureFit covers
 • AntiChic tassencollectie AntiChic tassencollectie
 • Buddha to Buddha Charity Collection Buddha to Buddha Charity Collection
 • Vaderdag cadeautip; Basil fietstassen Vaderdag cadeautip; Basil fietstassen
 • L.K.Bennett Wedding Collectie L.K.Bennett Wedding Collectie
 • Test; LINK Power Drive Test; LINK Power Drive

Pinterest

 • nice Test; Thule Cov nice Test; Thule Cov
 • nice Test; Thule Cov nice Test; Thule Cov
 • awesome Test; Thule awesome Test; Thule
 • awesome Test; Thule awesome Test; Thule
 • awesome Mádara Cosme awesome Mádara Cosme
 • cool Mádara Cosmetic cool Mádara Cosmetic

Meest bekeken

 • Hanglampen voor boven de eettafel Hanglampen voor boven de eettafel
 • Amsterdam opent The Public House of Art Amsterdam opent The Public House of Art
 • MÁDARA Cosmetics 24-uurs sale! MÁDARA Cosmetics 24-uurs sale!
 • Test; Fellowes papiervernietiger Automax 200C Test; Fellowes papiervernietiger Automax 200C
 • Jarre Technologies lanceert de AeroSkull Nano Jarre Technologies lanceert de AeroSkull Nano
 • Test; Sony h.ear hoofdtelefoon Test; Sony h.ear hoofdtelefoon
shoppen

Leren accessoires van Philomijn

Ben je op zoek naar tijd- en trendloze accessoires, zoals tassen, portemonnees, kussens, tijdschriftenmanden, sjaals, handschoenen, ceintuurtjes en iPad/iPhone en laptopsleeves? En vind je het belangrijk dat deze ontworpen en gemaakt zijn in Nederland?

Philomijn is dan je merk. Alle artikelen zijn duurzaam, oa. door de hoge kwaliteit leer en de uitstraling; een item dat nu goed is, kan je over tien jaar nog in de collectie terugvinden. En is over twintig jaar waarschijnlijk nog mooier doordat de materialen gaan leven door ze te gebruiken. De collectie van Philomijn is stijlvol en stoer. Er wordt Italiaans rundleder gebruikt met een natuurlijk karakter en patina. En zijn de tassen er ook in ecologisch leer. Er zijn uiteenlopende modellen voor naar werk, dagelijks gebruik en voor op reis. Veel tassen zijn ontworpen voor dames of zijn uniseks.

Bij Philomijn heeft Iedere gadget zijn eigen sleeve gemaakt van stoer, dik leer. Tom is eennieuw model schrijfmap met een robuust karakter voor een A4 blok en toebehoren. Nieuw bij de portemonnees is Juud. Een rechthoekig model met een rits en drukknoop voor mannen en vrouwen, verkrijgbaar in drie maten en gemaakt van strong cow, een soepele en stoere leersoort.

Philomijn begon met een sjaal. Gemaakt uit één stuk leer met een wollen voering. Deze Elov sjaal werd een groot succes en zit nog steeds in de collectie. De handschoenen en riempjes borduren op deze lijn voort; krachtig, tijdloos en stoer. De shawls en handschoenen
worden vanaf dit seizoen gemaakt van strong cow, het soepele leer dat ook voor tassen wordt gebruikt en waardoor er gemakkelijk sets gemaakt kunnen worden.

Philomijn woonaccessoires is een lijn die bestaat uit kussens, lederen (tijdschriften)manden en kleine doosjes van leer om kleine spulletjes zoals sleutels in op te bergen. De kussencollectie biedt vier formaten (40 x 40, 50 x 50, 35 x 50 en 60 x 40 cm). Qua afwerking wordt gespeeld met de naad naar buiten, naden naar binnen of met een bies. Nieuw zijn dit seizoen de kussens van steppe cow leder. Een bijzonder materiaal met een grillig uiterlijk
en reliëf met een wolachtige uitstraling.
Naast deze eigen collectie werkt Philomijn van oa.  Piet Boon voor wie ze maatwerk levert zoals lederen houtmanden voor bij de haard, items van knalgeel krokodillenleer en gouden kussens die worden verkocht in de Piet Boon store in de Oostzaan.